Bonjour ! Welcome to my blog , dear . | Dashboard | +Follow


Life .
Bonjour !



I don't care who exactly you're , if you're gonna be nice to me , I'm gonna nice to you :)


Le' Journey

Diary Superwoman Links Beloved


Notes

Hi there!


Le' Credits



Template By MiaDamia
Inspiration By Lettha
Re-Edited by Ajlaa
Feelings change.
Friday, 14 March 2014 | 08:55 | 0 Love
Assalammualaikum :')


Stats : Mix feelings

14/3 . 11.32 p.m. 12hb birthday aku. wuuu excited im 16 rn. tahun ni smbut birthday mcm tk smbut je . thun ni tk best , tpi idc act. cume sedih sbb rasa kosong. k abaikan. hmm hmm this week and next week exam. for the first time as F4, exam. Subjek baru, apak dia addmath susah giler. mcm fail je rasa. ya allah nauzubillah. tak pe lh, if fail sekali pun boleh cuba lagi kan kan?

Idk y, be F4, be 16, bnyk bermain dngn feelings and emosi. kena pandai kawal. naik F4 cepat sentap siaa. cepat terasa. evrythng yg kita buat ada je tk kena. bhse kena jaga kalau tk ramai terasa. be F4 aku bertambah annoying. serious talk. am sorry guys if bnyk terasa ngn aku. aku mmg tk pndai jaga hati og sngt. im imperfect. sorry sorry sorry.

once, aku ada ckp kat sorang jnr aku ' kita kena jaga perasaan og. jngn smpai og tu terasa dngn kita' and jnr tu tnye aku balik ' kalau kita je jaga perasaan og, but og tu tk jage perasaan kita mcm mne? spe nk jage perasaan kita? ' speechless -.-


 


Older Post | Newer Post