Bonjour ! Welcome to my blog , dear . | Dashboard | +Follow


Life .
Bonjour !



I don't care who exactly you're , if you're gonna be nice to me , I'm gonna nice to you :)


Le' Journey

Diary Superwoman Links Beloved


Notes

Hi there!


Le' Credits



Template By MiaDamia
Inspiration By Lettha
Re-Edited by Ajlaa
Smile
Tuesday, 31 December 2013 | 09:45 | 0 Love
Assalammualaikum *waving


eeee geram comel weh comel tahu tak apa erti comel pehhhh haishh subhanaallah :)

hello guys , im back . sumpah lama tak update . act hari tu waktu lepas amik result pmr nak update tapi kau tahu je lahh mak noneh ni pemalas gila apak wuu . hahaha then plan nak update esoknya tu lepas hang ngan beberapa budak batch . celebrate kateko . hahahahaha best gila waktu tu , tapi lagi best kalau lagi ramai yang hang . hmm :')

#1

19/12 . khamis . the day , hari dak dak f3 kecut perut . serious weh waktu tunggu result exam nak umum berdebau je rasa . dah lah cikgu ambik masa yang lama gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak umumkan . aku waktu tu rasa cam nak screaming . im waiting dari pukul 10.00 sampai 11.30 . k act tak ada lah lama mana an . hikhik minah banyak songgeh tak geti bersyukur . hahaha mahap mahap x)

and i really really really thankful to Allah sebab sekolah aku success dapat 64 orang straight A's . Eventhough tak tergolong dalam 64 orang tu . aku happy untuk mereka yg dapat . alhamdullilah aku dapat 8A and 1B . hmmmmmm kesian kan ? hahaha nvrmnd aku dah boleh terima kenyataan dah . dah redha :* 

okay here some photo ;

Embedded image permalink

from lef to right : Acad (9A) | Afiah (9A) | Basitah (7A) | Pecha (8A) | Neyna (8A) | Mira (8A) | Me (8A) | Ieyma (9A ) // im really proud of you guys . love you all :*


Kau hado ? Hahahaha im really really proud and love you , guyss :*



Hey it's me . Yg sebelah i tu , ibu i . i love her much :* k 
// abaikan tudung aku yg selebet tu :3

#2

20/12 . hang out w/ ma girlssss . gila best . macam-ii jadi . kitaog tengok wayang , makan kepci , masuk 6D motion , amek gambar kat garden . eventhough just kat jj bukan mpdp yang acah acah vogue tu . erk -,-' Hahahahaha . k now tengok gambar lah ye . malas nak tulis panjang menjela :3


Embedded image permalink

Part of VR . Afiah , Pecha and Me . aku comel kan ? kbyee hahaha


Embedded image permalink

Acad <3


Embedded image permalink

The others :*


Embedded image permalink

:)


# 3

Sedar tak aku tulis entry ni dah masuk tahun baru dah ? hahaha k big hello to 2014 , goodbye 2013 . oh 2013 i'll misssssssss youuuuuuuu . eventhough you hv gave me a full of sadness but also happines . hahaha i hope so 2014 will bring a lot more memorable happy memories . Tahun 2013 aku murah dengan air mata . aku harap 2014 aku tak . jual mahal sikit air mata aku . hahahaha bgg . 

and before i forget , hari ni jugak balik asrama . Oh hello asrama , hello school :3 peh pehhhh aku serious ni aku malas gila apak nak g sekolahhhh pehhhhhh hm hmmm hm . astagfirullahalazim , tak baik tak baik . sila ikhlas ajlaa untuk pergi ke sekolah sila ikhlas xx

tahun baru , azam baru , buka buku baru tutup buku lama :3 try perbaiki kekurangan diri anda ye . tambah baik kelebihan diri anda . ingat jangan sesekali lupa akan pencipta kita . K guys . gtg , jaga diri , iman and aurat anda :* xoxo

oh sebelum tu ;

Embedded image permalink

let's begin the 2014 w/ bismillah ;)



Page 1 of 365 . A new book is opened , same writer . Writing the story of my life and will never let anyone else hold the pen . Keep calm and remember Allah :)


p/s : banyak kan gambar ? hahaha and fyi , aku dah F4 . omggggggggggggggg :O



Older Post | Newer Post