Bonjour ! Welcome to my blog , dear . | Dashboard | +Follow


Life .
Bonjour !



I don't care who exactly you're , if you're gonna be nice to me , I'm gonna nice to you :)


Le' Journey

Diary Superwoman Links Beloved


Notes

Hi there!


Le' Credits



Template By MiaDamia
Inspiration By Lettha
Re-Edited by Ajlaa
Keep calm
Thursday, 12 December 2013 | 08:29 | 3 Love
Assalammualaikum .


i love cat wuuuu hahaha comel wehhhhhh

counting days . result pmr k . tak tahu tarikh sebenarnya bila act . just waiting for news . kalau berita cakap esok , esok lah aku datang sekolah amek result . wehhh takut tetibaaaaaaaa . omggggg  :O

wish me luck , guys . k biar aku berucap sepatah dua kata kat sini . eceh . hahahahaha . batch 98's , keep calm , keep du'a . maafkan kesalahan orang lain ye . aku doakan korang dapat straight A's . especially dak dak EV and dak dak VR . maafkan saya jika ada buat salah dan silap dengan anda . maaf jika saya annoying yang teramat sangat . maaf kalau ada ngumpat korang . senang cerita sorry for everything .

okay here some tips . aku baca benda ni kat twitter . insyaallah boleh membantu korang . benda ni bukan baca waktu amek result pmr je , result lain pun boleh . okay , my dear , before amek result , amalkan benda ni ye :)

baca Alfatihah , ayat kursi , al-ikhlas (7 kali ) , al-alaq , an-nas (3 kali ) , surah insyirah 

k done .  jangan risau , insyallah semua nya akan okay . awak dah berusaha , sekarang tawakal . always remember Him who created you :) xoxo

Embedded image permalink

In Allah we trust !


Older Post | Newer Post